Një banor i Velesit është kafshuar nga një qen

Një banor i Velesit është kafshuar nga një qen

Të premten në mesditë një banor i Velesit është kafshuar nga një qen rrugësh ku iu është shkaktuar një dëm në dorë, transmeton Almakos.

Ashtu si informuan sot nga SPB Veles, të premten në mesditë rreth orës 16.00 në rrugën “Shefki Sali”, personi N.Sh.(33) dhe shoku i tij B.P. derisa kanë qenë duke lëvizur në rrugë menjëherë tek to janë afruar pesë qen rrugësh të cilët i kanë sulmuar.

Gjatë tentimit për t`u mbrojtur, personi N.Sh. është kafshuar nga njëri prej qenve në dorën e djathtë ku iu është shkaktuar lëndim./Almakos/