Një fotosesion mahnitës, fotot e dasmës i bëjnë në librari

Një çift simpatik nga Prishtina zgjodhën që në ditën më të rëndesishmë të jetës të tyre të realizojnë një fotosesion unik dhe krejt ndryshe nga këto që i shohim çdo ditë.

Bashkë më fotografin e njohur Norik Uka ata realizuan një fotosesion në librarinë më të madhe në Kosovë, Librarinë Dukagjini.

Libraria Dukagjini së fundmi ka rritur ambientet e saj duke krijuar hapësira atraktive për dashamirët e librit.

Një ambient të tillë unik dhe të veçantë, e shfrytëzuan edhe ky qift simpatik të cilët janë dashamirës të librit dhe vendosën që ditën më të rëndësishme të jetës së tyre t’a gërshetojnë pikërisht me librin.

Më poshtë keni disa nga momentet më të bukura gjatë fotosesionit të qiftit Q. Jusufi dhe F. Haziri.

TAGS