Një gotë ujë ndihmon kur keni fryerje barku

Tash esht Koha

Fryrja e barkut është problem me të cilin përballen shumë persona në Britani të Madhe.

Megjithëse situata mund të duket e ndërlikuar, ekziston në mënyrë që çuditërisht e zgjidh problemin.

Fryrja e barkut është gjendja kur gazrat bllokojnë traktin gastrointestinal te një person. Dhe rezultati është një ‘ënjtje’ e pakëndshme e stomakut. Të dhënat e zakonshme thonë se ndërprerja e ushqimeve që shkaktojnë fryrjen është zgjidhja.

Është një pije e zakonshme që ndikon në eliminimin e gazrave. Bëhet fjalë për një gotë ujë e cila shpejt ndikon për të mirë.

Uji rikthen ekuilibrin e natriumit në trup dhe normalizon traktin tretës.

Tash esht Koha
TAGS