Një grua lëndohet rëndë pasi bie në një puset të hapur në varrezat në Kamnik

Një grua lëndohet rëndë pasi bie në një puset të hapur në varrezat në Kamnik

G.S (50) dje pësoi lëndime të rënda pasi ra në një puset të hapur në varrezat Kamnik, në Shkup, përcjell GazetaExpress.

Siç kumtoi MPB-ja, incidenti është raportuar dje në orën 15:30 në SPB Shkup, nga burri V. S, i cili deklaroi se derisa gruaja lëvizte në rrugë në rrethinën e varrezave Kamnik, ajo ra në një puset të hapur dhe pësoi dëmtime të rënda trupore, pas çka ajo është transferuar në Kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” për dhënien e ndihmës mjekësore.