Një nga veturat e vogla më luksoze

Kjo veturë vjen në dy modele, me motor 1.5 dhe 2.0

E që cilësohet si veturë luksoze nuk është qudi pasi që pamje e saj është fantastike.

Nga pamja e jashtme shihet që kjo makinë ka detaje të cilat nuk janë në veturat e tjera.

Mjaftë e bukur është edhe nga brenda ku është e punuar me material mjaftë kualitativ.