Një punonjës në Gjykatën e Lartë infektohet me COVID-19, vijon puna me staf të reduktuar

Një punonjës në Gjykatën e Lartë infektohet me COVID-19, vijon puna me staf të reduktuar

Një punonjës në Gjykatën e Lartë është infektuar me COVID-19, duke u shënuar si institucioni i tretë i drejtësisë i prekur nga virusi, pas GJKKO dhe Apelit të Tiranë.Në një reagim për gazetaren Klodiana Lala, Gjykata e Lartë thotë se institucioni nuk do të mbyllet, por tashmë është bërë dezinfektimi dhe puna vijon me staf të reduktuar duke vijuan kufizimet.