Një shtetas serb tenton ta kalojë ilegalisht kufirin

Një shtetas serb tenton ta kalojë ilegalisht kufirin
Tash esht Koha

Njësia policore në Leposaviq ka shoqëruar në stacionin policor një serb të dyshuar, pasi që e kishte kaluar kufirin në mënyrë ilegale dhe tek i njëjti janë gjetur mallra ushqimore të kontrabanduar.

Rasti është dërguar në procedurë të rregullt.

Tash esht Koha