Një vrimë e madhe në Gjermani gëlltiti makinën

Një vrimë e madhe në Gjermani gëlltiti makinën

Një vrimë e madhe u shfaq natën në një qytet të vogël në Gjermaninë qendrore dhe ka gëlltitur një rrugë, garazh dhe automobil.

Askush nuk është lënduar por njerëzit që jetojnë në afërsi të kraterit janë evakuuar, kurse personat zyrtarë bëjnë të ditur se vrima që po zgjerohet edhe më shumë se 40 metra mund të gëlltisë edhe një ndërtesë informuan nga “Kristian sajens monitorim”.

Ekspertët tani do të përcaktojnë arsyen e shfaqje së kësaj karakteristike.

TAGS