Njësia speciale kryen një aksion në Rrugën B, përdor edhe shok bomba

Njësia speciale kryen një aksion në Rrugën B, përdor edhe shok bomba

Njësia special para pak çasteve ka organizuar një aksion në Rrugën B në Prishtinë, raporton Gazeta Express.

Dëshmitarët nga vendi i ngjarjes që kanë filmuar aksionin, kanë bërë të ditur se ka se të arrestuar dhe se është përdorur edhe shok bomba, që përdoren për të tërhequr vëmendjen e të dyshuarve të rrezikshmërisë së lartë.

Gazeta Express do të ju njoftojë në vazhdim për rastin.