Njihuni me terapistin që ndihmon bebet të qëndrojnë në këmbë që 4 muajshe (Video)

Njihuni me terapistin që ndihmon bebet të qëndrojnë në këmbë që 4 muajshe (Video)

Një terapist nga Islanda nëpërmjet kursit të tij 12 javor, trajnon foshnjet më pak se katër muajsh të qëndrojnë në këmbë, pa ndihmën e askujt.

Zakonisht kjo arrihet kur bebet mbushin 9 ose 10 muaj. shkruan VOA.

Por nëpërmjet ushtrimeve fizike dhe trajnimit në kursin e tij, të vegjlit mund të qëndrojnë në këmbë pa problem që kur janë 4 muajsh.