Numri i vijave në kyçin e dorës tregon sa gjatë do jetoni

Pjesa më e madhe e vijave në kyçin e dorës tregojnë sa jetë të gjatë do të keni, gjersa vijat e ndërprera janë indikator të problemeve shëndetësore apo vështirësi në jetë.

Nëse keni dy vija, me gjasë do jetoni deri në moshën 40-60 vjeç. Vija e tretë tregon se do jetoni 70-90 vjet.

Vija e parë është më e rëndësishme se të gjitha. Nëse shihet qartë dhe shfaqet e theksuar, kjo do të thotë që ju gëzoni shëndet të mirë dhe forcë fizike.

Përkundrazi, në qoftë se nuk vërehet, ajo mund të jetë një simptomë e hutisë suaj dhe mos-shqetësimin për shëndetin tuaj në përgjithësi.

E dyta përfaqëson pasuri, prosperitet dhe lumturi në jetën tuaj. Vija e tretë lidhet me famën dhe popullaritetin.

Dhe, në fund, e katërta është e lidhur ngushtë me të parën dhe forcon fuqinë e saj.

TAGS