O’Connell në zyrën e Haradinajt

O’Connell në zyrën e Haradinajt
Tash esht Koha

Ambasadori i Britanisë së Madhe, Ruairi O’Connell, sot ka pasur një takim me kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj, në zyrën e këtij të fundit.

Në këtë takim është diskutuar për situatën politike në vend dhe progresin që Kosova ka shënuar në rend e ligj.

“Shpreha edhe njëherë përkushtimin e Qeverisë për të fuqizuar angazhimin dhe bashkëpunimin me Britaninë e Madhe në të gjitha fushat e interesit tonë të përbashkët”, deklaroi Haradinaj.

Tash esht Koha
TAGS