OFL në Durrës e Korçë, iu kërkon deklarimin e pasurisë tre të dënuarve (Emrat)

OFL në Durrës e Korçë, iu kërkon deklarimin e pasurisë tre të dënuarve (Emrat)

Operacioni Forca e Ligjit është ndalur sot në Korçë e Durrës për ti dorëzuar formularin 3 të dënuarve më parë.Saktësisht OFL i kërkon deklarimin e pasurisë brenda afatit kohor shtetasve:

-Fatos Xhambazi, banues në Korçë, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i të miturve”

-Besnik Imeraj, banues në Durrës, idënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”

-Lutfi Shabani, banues në Durrës, i dënuar për veprat penale “Trafikimi i narkotikëve” dhe “Prodhimi dhe shitja e lëndëve narkotike”

Këta persona, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.