Opozita dhe pushteti thellojnë dallimet për fatin e PSP-së

Opozita dhe pushteti thellojnë dallimet për fatin e PSP-së

VMRO-DPMNE-ja ka dorëzuar në Ministrinë e Drejtësisë vërejtjet e saja ndaj propozim-Ligjit për Prokurorinë Publike. Dikasteri Drejtësisë konsideron se propozimet e opozitës bien në kundërshtim me rekomandimet Evropiane dhe kushtet për hapjen e negociatave me BE-në. Dallimet e theksuara mbeten tek bombat dhe modeli i funksionimit të PSP-së. Bisedimet vazhdojnë.

Adrian Kerimi

Loading…

TAGS