Pa energji elektrike nesër komunat Kisella Vodë dhe Saraj

Pa energji elektrike nesër komunat Kisella Vodë dhe Saraj

Për shkak intervenimeve teknike në rrjetin elektro përçues pa energji elektrike do të mbeten një pjesë shfrytëzueseve nga komunat Kisella Vodë dhe Saraj, kumton QRMK – Shkup.

Në periudhën nga ora 08:30 deri në orën 13:00 pa furnizim me energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit e objekteve të firmave në qarkun e ish fabrikës – Staklara, kurse nga ora 09:00 deri 12:30 shfrytëzuesit e rrugës “Metodia Patçev” nga nr 27 deri te nr 33 dhe rruga “Anton Dimitrov” në nr 134 dhe nr 154 në lagjen e Draçevës, në Komunën e Kisella Vodës.

Sipas paralajmërimit, nesër nga ora 09:00 deri në orën 14:00 pa energji elektrike do të mbeten fshatrat: Semenisht, Bukoviç, Çajlanë, Arnaqi, Llaskarcë, Paniçar dhe Rahoviç, komuna e Sarajit.