Pacolli: Pozita dhe opozita është përgjegjëse për dështimin e Kosovës

Deputeti i Aleancës Kosova e Re, Islam Pacolli ka bërë ftesë për gjithë liderët politikë që të bashkohen dhe të tejkalojnë problemet e mëdha që ka Kosova.

Ai në seancën e sotme bëri thirrje të hiqen interesat e ngushta politike.

“Edhe pozita edhe opozita është përgjegjëse për dështimin e Kosovës, prandaj nëse dikush do të dështoj, do të dështojnë të gjithë. O sot o kurrë duhet që të jemi unik dhe të shkojmë përpara. Mos t’ia bëjmë sikur një fjalë popullore, inati i resë me vdektë djali. Hiqni interesat e ngushta politike dhe të dalim nga kjo çështje dhe të shkojmë përpara”, tha ai.

Më pas parlamenti me një minut heshte mbajti zi për ish presidentin amerikan Bush.

TAGS