Padi penale për 28-vjeçarit nga Gjevgjelia, akuzohet për prodhim dhe shitje të heroinës

Padi penale për 28-vjeçarit nga Gjevgjelia, akuzohet për prodhim dhe shitje të heroinës
Tash esht Koha

Zyra e jashtme për krim në Gjevgjeli ka ngritur padi penale kundër personit A.SH. (28) nga Gjevgjelia, për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe shitje të substancave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”. Me datën 29.11.2018 në Gjevgjeli policia gjatë kontrollit në shtëpinë e të dyshuarit, ka gjetur dhe konfiskuar heroinë dhe mbetje të heroinës.

Loading…

Tash esht Koha
TAGS