Padi penale për 44-vjeçarit nga fashti Çegran, kapet me rreth 3 kg marihuanë

Padi penale për 44-vjeçarit nga fashti Çegran, kapet me rreth 3 kg marihuanë
Tash esht Koha

Zyra e jashtme për krim në Gostivarë ka ngritur padi penale kundër personit H.M. (44) nga fshati Çergran i Gostivarit, për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe shitje të substancave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”. Me datën 11.04.2019 në Çegran të Gostivarit policia gjatë kontrollit në shtëpinë e të dyshuarit, ka gjetur dhe konfiskuar rreth 2 kg e 820 g marihuanë.

Loading…

Tash esht Koha
TAGS