Pak minuta pas emërtimit John Ratcliffe, shef i CIA, viziton një Shqipëtar që jeton në Texas

Pak minuta pas emërtimit John Ratcliffe, shef i CIA, viziton një Shqipëtar që jeton në Texas

Pak minuta pas emërtimit John Ratcliffe, shef i CIA, viziton një Shqipëtar Biznesmen i njohur me vendbanim në Texas. Drejtori i sapoemëruar i intelegjencës Kombëtare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Kongresmeni Republikan John Ratcliffe është mik i afërti Ismet Samjli që jeton dhe vepronnë Dallas. Gjatë ditës së djeshme në Edicionin special të Klan Kosovës Smajli ka treguar se me Ratcliffe njihet për një kohë të gjatë. Miqëdia e tyre fillo nëvitin 1995 kur Smajli ka aritur në Dallas me bizneset e tij.
Ismet Smajli gjithashtu njihet si biznesmen i njohur dhe atëdhedashës që ka miqësi me biznesmen të lobit Shqipëtar nga e gjithë bota si Nuri Nazari, Naim Dedushaj, Besim Elshani e të tjerëTash Shqipëtarët kanë mikun e tyre në Shtëpinë e Bardhë.