Pamje nga punimet në Arenën Kombëtare

Pamje nga punimet në Arenën Kombëtare

Punimet te “Arena kombëtare” në kryeqytet janë duke vazhduar me intensitet të lartë.

Pas shtrimit të fushës dhe testimit të ndriçimit, tani është duke iu dhënë dora e fundit në pjesën e jashtme.

Synimi është që stadiumi të jetë gati për ndeshjen e nëntorit midis Shqipërisë dhe Francës.

BURIMI: https://www.gazetaexpress.com/sport/