Pas 3 vitesh martesë, këngëtarja e njohur ndahet nga bashkëshorti

Pas 3 vitesh martesë, këngëtarja e njohur ndahet nga bashkëshorti

11:59 |

Këngëtarja, Adele është ndarë nga bashkëshorti i saj, Simon Konecki.

“Adele dhe partneri i saj janë ndarë,” tha deklarata. “Ata janë të përkushtuar ndaj djalit të tyre me dashuri si gjithmonë, kërkojnë privatësi dhe nuk do të ketë komente të mëtejshme”.

Adele dhe Konecki kanë një djalë së bashku, Angelo, i cili ka lindur në 2012.

I ngjajshëm

“Fituesi i Grammy”, kryesisht mban nënën në jetën private dhe marrëdhënien e saj me Konecki.

Ajo nuk e konfirmoi bashkimin e tyre deri në vitin 2017 kur u referua si një grua “e martuar” gjatë një koncerti.

Konecki është bashkë-themelues i ujit të jetës dhe i bamirësisë Drop4drop, i cili promovon aksesin global në ujë të pastër. /Lajmi.net/

autor: Lajmi.net

12:02 |

TAGS