Pas 6 orësh pyetje/ Hashim Thaçi del nga Gjykata e Hagës, do të pyetet sërish nesër

Pas 6 orësh pyetje/ Hashim Thaçi del nga Gjykata e Hagës, do të pyetet sërish nesër

Pas thuajse gjashtë orësh Hashim Thaçi ka dalë nga Gjykata e Hagës. Presidenti u mor në pyetje që prej paradites, dhe tashmë ka lënë ambjentet e gjykatës. Bëhet me dije se Hashim Thaçi do të merret sërish nesër në pyetje.