Pas videos të publikuar në Almakos, policia e dënon Zoran Zaevin

Pas videos të publikuar në Almakos, policia e dënon Zoran Zaevin

MPB ka dënuar kryeministrin Zoran Zaev për mos mbajtje të helmetës. Po ashtu janë dënuar edhe zv/kryeministri për korrupsion Lupço Nikollovski dhe mininistri i Shëndertësisë, Venko Filipçe.

Centar.mk i ka publikuar faturat e dënimeve. Ata duhet të paguajnë nga 50 euro në kundërvlerë denari, për shkelje të rregullave në trafik.

Almakos këtë javë publikoi video në të cilën shihej si kryeministri Zaev nuk bart helmetë përderisa drejton motoçikletën. Kjo shkaktoi reagime të shumta në opinion. 

Zoran Zaev është filmuar sot nga #Almakos në rrugët e Shkupit me motor, ndërsa i ka thyer rregullat duke vozitur pa helmetën mbrojtëse

(VIDEO) LAJMI I FUNDIT| Zoran Zaev është filmuar sot nga #Almakos në rrugët e Shkupit me motor, ndërsa i ka thyer rregullat duke vozitur pa helmetën mbrojtëse ⬇️Almakos.com

Gepostet von Almakos.com am Sonntag, 20. September 2020
Zoran Zaev është filmuar sot nga #Almakos në rrugët e Shkupit me motor, ndërsa i ka thyer rregullat duke vozitur pa helmetën mbrojtëse

(VIDEO ||) LAJMI I FUNDIT| Zoran Zaev është filmuar sot nga #Almakos në rrugët e Shkupit me motor, ndërsa i ka thyer rregullat duke vozitur pa helmetën mbrojtëse ⬇️Almakos.com

Gepostet von Almakos.com am Sonntag, 20. September 2020