Pasqyra e Shëndetit sot ora 16.40 – Dr. Biljana Coneska pediatre hematoonkologe

Spitali “Acibadem Sistina” gjendet gjithmonë pranë pacientëve duke mundësuar trajtimin e të gjitha problemeve shëndetësore sipas standardeve botërore, me një staf profesional dhe teknologji bashkëkohore. Sot në 16:40 në emisionin Pasqyra e Shëndetit do të flasim për “Anemitë te fëmijët” dhe të ftuar kemi dr. Biljana Coneska Jovanova pediatre hematoonkologe nga spitali Acibadem Sistina e cila na jep këshilla si të mbrojmë shëndetin e fëmijëve nga anemitë e ndryshme.

Dr. Biljana gjithashtu jep përgjigje për pyetjet më të shpeshta që kanë prindërit ne lidhje me anemitë.

Si trajtohen anemitë?

Sa ndikon ushqimi?

A mund të parandalohen anemitë?

Të gjitha këto i mësoni sot në ora 16:40.

Pasqyra e Shëndetit sot ora 16.40 – Dr. Biljana Coneska pediatre hematoonkologe

Spitali “Acibadem Sistina” gjendet gjithmonë pranë pacientëve duke mundësuar trajtimin e të gjitha problemeve shëndetësore sipas standardeve botërore, me një staf profesional dhe teknologji bashkëkohore. Sot në 16:40 në emisionin Pasqyra e Shëndetit do të flasim për “Anemitë te fëmijët” dhe të ftuar kemi dr. Biljana Coneska Jovanova pediatre hematoonkologe nga spitali Acibadem Sistina e cila na jep këshilla si të mbrojmë shëndetin e fëmijëve nga anemitë e ndryshme.Dr. Biljana gjithashtu jep përgjigje për pyetjet më të shpeshta që kanë prindërit ne lidhje me anemitë.Si trajtohen anemitë?Sa ndikon ushqimi?A mund të parandalohen anemitë?Të gjitha këto i mësoni sot në ora 16:40.

Publiée par Alsat sur Samedi 22 décembre 2018

Loading…

TAGS