Pendarovski nesër mbledh Këshillin e sigurimit

Pendarovski nesër mbledh Këshillin e sigurimit

Nesër, në Vilën Vodno në ora 12:00 nesër do të mblidhet Këshilli për siguri kombëtare.Në këtë mbledhje të Këshillit, përveç anëtarëve të rregullt, do të marrin pjesë edhe drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu, drejtori i Agjencisë për siguri nacionale, Viktor Dimovski,drejtori I Agjensisë për mbrojtje kombëtare Viktor Dimovski , drejtori I agjensisë oprative teknike Zoran Angellovski dhe gjeneralmajori, Vasko Gjurçinovski

Në seancën e tetë të Këshillit të sigurimit do të bisedohet për situatën politike dhe të sigurisë në vend pas anëtarësimit në NATO.

Pas mbledhjes, në konferencë për media do të dalë presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski.