Për kocka, mëlçi dhe lëkurë të shëndetshme hani vezë

Tash esht Koha

Megjithatë nga ngrënia e tyre mund të keni edhe një varg përfitimesh të tjera.

Lexoni më poshtë disa nga këto përfitime:

-Veza rritë sistemin e imunitetit

-Veza përmirëson lëkurën

Sistemi i metabolizmit është më i lartë kur konsumoni vezë

-Rritë prodhimin e qelizave të gjakut

-Forcon kockat

-Veza mbanë mëlçinë të shëndetshme

-Kur hani vezë kapaciteti juaj mendor është më i lartë

Tash esht Koha
TAGS