Për shtatë ditë përtërin eshtrat, nyjat dhe tejzat: Një përbërës do të zgjidhë përgjithmonë problemin me dhimbjet!

Për shtatë ditë përtërin eshtrat, nyjat dhe tejzat: Një përbërës do të zgjidhë përgjithmonë problemin me dhimbjet!

Xhelatina sjell shumë përparësi, nga të cilat më të rëndësishme janë preventiva e osteoporozës dhe osteoartritisit.

Qëndrimi i keq është shkaktari kryesor i dhembjeve të shpinës, këmbëve dhe nyjave. Mirëpo, ekziston një ilaç natyral shumë i efektshëm, i cili do t’u lirojë krejtësisht nga dhimbjet, transmeton Telegrafi.

Përgatitja është shumë e lehtë – thjesht duhet vetëm të përzieni një qese (5 gramë) xhelatinë me një çerek gote me ujë, derisa xhelatina të shndërrohet në substancë qumështi.

Kur të përftohet xhelatinë e tillë, qiteni në çaj, në qumësht apo në lëng dhe pini sapo të zgjoheni nga gjumi (mos e lini në frigorifer). Sipas dëshirës mund ta përzieni me lëng ose jogurt.

Ky tretman, në disa raste mund të zgjasë edhe një muaj, pastaj bëhet pauzë prej 6 muajsh.

Pas kësaj pauze mundeni sërish të përsëritni procedurën, ndonëse me siguri nuk do të jetë e nevojshme.

Fshehtësia është te kolagjeni, që në fakt është xhelatina. Humbja e kolagjenit ndikon në dukjen dhe funksionimin e mbarë trupit e mungesa e tij shkakton çrregullime në sistemin e palcës kurrizore.

Ky ilaç natyral do t’ju ndihmojë në shërimin dhembjeve në qafë, shpinë, këmbë dhe nyja, ndërkaq rezultatet do t’i arrini pas shtatë ditësh të përdorimit.

Xhelatina sjell shumë përparësi, nga të cilat më të rëndësishme janë preventiva e osteoporozës dhe osteoartritisit, forcimi i strukturës së lëkurës dhe flokëve, përmirësimi i metabolizmit, jep elasticitet, forcon ligamentet dhe tejzat dhe përmirëson tenin.

Ky artikull shqimor, ndoshta pak përdoret te ne, por lehtë gjendet.

TAGS