Përdhunimi i 15-vjeçares, Balotelli publikon foton nga Tirana dhe jep mesazhin e fortë

Përdhunimi i 15-vjeçares, Balotelli publikon foton nga Tirana dhe jep mesazhin e fortë
Tash esht Koha

Ngjarja rëndë e 15 vjeçares që u përdhunua nga roja i shkollës ka tërhequr vëmendjen e lojtarit italian Mario Balotelli.

“Super Mario” është solidarizuar me viktimat e përdhunimit si dhe me demonstruesit që ngritën zërin kundër ngjarjes dhe fenomenit të dhunimit seksual të femrave në Shqipëri.

“Ndal çdo lloj forme të dhunës!”, shkruan Balotelli në “Instagram”.

MEDIAL.mk

Tash esht Koha