Përfundon obduksioni për shtatë persona që kanë humbur jetën, për viktimat tjera njoftim gjatë ditës

Në proces është identifikimi I viktimave të cilët kanë humbur jetën në aksidentin e mbrëmshëm në autostradën Shkup – Gostivar, për të cilët është urdhëruar që të kryhet obduksioni dhe për momentin gjenden në Institutin për Mjekësi Ligjore.

Të punësuarit në mjekësinë Ligjore kanë punuar mbrëmë deri në orën 4 të mëngjesit dhe e kanë arritur të kryejnë obduksionin për shtatë viktima të aksidentit të mbrëmshëm që kanë humbur jetën.

Drejtori I Mjekësisë Ligjore, Aleksandar Stankov ka deklaruar se nuk mundet të shpalos informacione shtesë, për arsye se rasti është ende nën hetim dhe se të gjitha rezultatet do të dërgohen deri te prokurori publik përgjegjës I cili po e heton rastin.

Loading…

TAGS