Përgjimi shokues/ Ali Ahmeti shan shqiptarët: “700 mijë nëna juve” (VIDEO)

Përgjimi shokues/ Ali Ahmeti shan shqiptarët: “700 mijë nëna juve” (VIDEO)

Ali Ahmeti, kreu i BDI, në bombat e botuara nga El Cheka deri paradokohe, është shprehur vazhdimisht në mënyrën më të padenjë dhe vulgare, duke sharë dhe fyer shqiptarët në përgjithësi, por edhe banorët e disa qyteteve në veçanti.

“Po, po, pa ja lujt 700 mijë nëna, veç milimetër nuk e lej. Po pa ja q. nënën dikujt, babë nuk të thotë. 700 mijë nëna..nuk le gjë paa shparit e pa ja q. nënën, mu nëna m’u shk..dheft..”, mund të dëgjohet në këtë regjistrim. Në regjistrimet tjera të botuara vitin e kaluar, Ahmeti i quajti shqiptarët teveqelë, banorët e Tetovës i ofendoi me “bithmapbuk”, karadaklinjtë – hajdutë, shkupjanët shkopinj, tallej me fenë dhe festën e Bajramit, dëgjohet si fyen shumë politikanë, anëtarë të tjerë të partisë së tij dhe partive tjera, intelektualë, etj.

Edhe pse shumë shqiptarë në vendin tonë kanë dëgjuar këto biseda, kryesisht midis Ali Ahmetit dhe Musa Xhaferi por edhe aktorëve të tjerë, një pjesë e opinionit shqiptar po dhe shumica e publikut maqedonas nuk e ka dëgjuar elokuencën e liderit të BDI-së, i cili pas 17 vjetësh në pushtet, e shpalli partinë e tij për “nënë të madhe”, kurse veten, ashiqare, për një baba të madh të shqiptarëve.