Përleshja me armë në Kumanovë, një person dërgohet me urgjencë në Shkup

Përleshja fizike që ka eskaluar në përplasje me armë mes dy grupeve në Kumanovë, sipas informatave që ka siguruar Alsat ka ndodhur në rrugën Tode Mendoll në afërsi të marketit “Ardi” pas një zënke mes familjes Latifi dhe familjes Maksuti. Personi F.L. (61) dhe V.L. (48) kanë qëlluar me armë në drejtim të personit V.M., XH.M. ,R.M dhe M.M. të cilët kanë marrë lëndime.Njëri nga personat është rënd i lënduar dhe është dërguar në Urgjencën e Spitalit të Shkupit.

TAGS