Përleshje në fshatin Llaskarcë

Një përleshje e armatosur ka ndodhur mbrëmë në fshatin Llaskarcë, komuna Saraj e Shkupit. Sipas raportit policor, incidenti ka ndodhur mes disa personave për gêrmim të rërës. Të implikuarit janë nga fshatrat Llaskarcë dhe Bojanë, ndërsa njëri nga Reçica e Tetovës.

Pas kacafitjes verbale ka pasiar ajo fizike, dhe më pas S.M. nga Llaskarca fillimisht ka shkrepur disa plumba në ajër, ndërsa pasta në drejtim të palës tjetër. Për fat të mirë asnjëri nuk është qëlliar nga plumbat.