Përplasje në Drejtorinë e Policisë në Tiranë, banorët e Unazës së Re sulmojnë policët për shoqërimet

Përplasje në Drejtorinë e Policisë në Tiranë, banorët e Unazës së Re sulmojnë policët për shoqërimet

Është tensionuar situata te Drejtoria e Policisë së Tiranës, ku kanë mbërritur banorët e Unazës së Re.

Banorët janë grumbulluar në protestë para drejtorisë dhe kanë sulmuar policët, të cilët nuk i kanë lejuar të futen brenda ambienteve.

Protestuesit janë të shoqëruar nga ish-deputeti i opozitës Klevis Balliu.

Vijon…

sdvgfbhj.png