Përurohet hapja e parkingut në spital, ndërsa paceintetën flejnë në dysheme! (FOTO)

Përurohet hapja e parkingut në spital, ndërsa paceintetën flejnë në dysheme! (FOTO)

“Te dashur miq mbrem isha prezent ne Qendren Klinike Universitare.
Te gjithe e dim se mjeksia eshte ne krize te thelle siq shihet ne foto. I mirepres investimet siq Ministri i publikon por nuk mund te konsiderohet store suksesi.
Ne e meritojme nje sistem te forte shendetsore te sigurte dhe sa ma shume krijim te ambienteve te mira per kurim”, – shkruan Saranda S. Musliu.