Pesë iPhone-t më të mirë sipas fansave të Apple

Pesë iPhone-t më të mirë sipas fansave të Apple

“Cili është iPhone më i mirë në historinë e Apple?” është një pyetje e vështirë, pasi përfshin disa karakteristika: risi, çmim, performancë, vlerë historike etj.

The App Factor – një faqe që merret me informacionet e nevojshme për iPhone, iPad, Mac dhe pajisje të tjera Apple – realizoi një listë me 20 iPhone, të cilët janë renditur nga më të këqijtë te ata më të mirët.

Theksojmë se për renditjen e tyre janë marrë parasysh të gjitha karakteristikat e mësipërme.

Lista:

20. iPhone 5C

19. iPhone 3GS

18. iPhone

17. iPhone 4S

16. iPhone 6S

15. iPhone 6s Plus

14. iPhone 7

13. iPhone 5S

12. iPhone 7 Plus

11. iPhone 3G

10. iPhone SE

9. iPhone 8

8. iPhone 8 Plus

7. iPhone XS Max

6. iPhone XS

Tani, pesë vendet e para:

5. iPhone 6

Është e vështirë të mos e duash iPhone 6. Së pari, është iPhone që solli për herë të parë dizajnin modern të smartphone-t. Njerëzit e vlerësojnë për teknologjinë NFC dhe për faktin që ishte iPhone i parë që u lejoi përdoruesve të regjistronin video 1080p. Sigurisht që nuk është iPhone më inovativ.

4. iPhone 6 Plus

Sërish një model i iPhone 6, i cili në thelb është i ngjashëm me iPhone 6, thjesht ka ekran më të madh. iPhone 6 Plus i joshi edhe ata që nuk janë fansa të telefonave me ekranë të mëdhenj.

3. iPhone 4

Në krahasim me iPhone-t e tjerë si 3G, iPhone 4 prezantoi FaceTime, modelin iOS dhe kameran e përparme.

2. iPhone X

Një ndër arsyet pse iPhone X nuk renditet në vendin e parë është çmimi i kripur. Sidoqoftë është një smartphone që prezantoi risi në dizajn.

1. iPhone 5

Për shumë njerëz, iPhone 5 ishte gjithë ç’na duhet nga një smartphone. Dizajni erdhi si përmirësim i modeleve të mëparshme. Po kështu vlerësohet ekrani dhe bateria. Njerëzit që përdornin iPhone 5 nuk ndiheshin sikur kishin modelin e fundit të Apple, por as sikur kishin një telefon të dalë mode. iPhone 5 është smartphone-i për të cilin betohen fansat e Apple.

Ndërkohë modelet e iPhone 11 po bëjnë namin, ku shitjet janë masive, pavarësisht çmimit.

TAGS