Pesë milionë smartfonë 5G do të shiten këtë vit

Pesë milionë smartfonë 5G do të shiten këtë vit

”Samsungu do të jetë lider i parë i tregut të smartfonëve 5G në gjysmën e parë të vitit, falë fillimit të shitjeve në Korenë e Jugut dhe Shtetet e Bashkuara”, shpjegon analisti Ville Petteri-Ukonaho.

“Ne vlerësojmë se LG, Huawei, Xiaomi, Motorola dhe të tjerët do të na ndjekin gjatë vitit 2019”, shtoi ai.

“IPhone duket të jetë së paku një vit mbrapa Samsungut në kuadrin e smartfonëve 5G dhe Apple duhet të ketë kujdes që të mos qëndrojë pas shumë larg”, theksoi eksperti.

TAGS