Peshqit mbushin rrugët e Maltës, kalimtarët sfidojnë dallgët gjigante për ti marrë (Video)

Erërat e fuqishme me shpejtësi 100 kilometra në orë goditën ishullin e Maltës.

Kjo bëri që në dallgët gjigante të nxirrnin peshqit në rrugë.

Dhe kalimtarët kanë sfiduar erërat e forta dhe ujin e fuqishëm për të kapur peshqit.

Video e filmuar tregon momentin kur njerëzit qëndrojnë në rrugë në mes të stuhisë në kërkim të mbledhjes së peshqve. /oranews/

TAGS