“Pjesëtarët e shoqërisë civile, afaristët, profesorët e mbështesin Bashkim Bakiun në Saraj” (VIDEO)

“Pjesëtarët e shoqërisë civile, afaristët, profesorët e mbështesin Bashkim Bakiun në Saraj” (VIDEO)

Dje në Saraj, kandidati i Lëvizjes BESA për kryetar komune, Bashkim Bakiu, së bashku me këshilltarët komunal, kanë realizuar tubimin qendror me banorët e Sarajit.

Kandidati për kryetar komune, Bakiu ndër të tjera në takim me qytetarët tha: “Të dashur profesor, akademik, përfaqësues të shoqërisë civile, aktivistë të shumë respektuar, afaristë, ju falenderojë shumë për përkrahjen që ma jepni. Ne do të praktikojmë një qeverisje krejt ndryshe, duke ua kthyer komunën banorëve të Sarajit. Ajo që më së shumti ka nevojë një komunë është që të udhëhiqet nga parimet profesionale dhe morale, për të arritur rezultate pozitive që do prekin të gjithë banorët e Sarajit, për fat të keq kjo qeverisje u ka munguar deri më tani sarajsve, por me fitoren e Lëvizjes BESA kjo gjë do të ndryshojë krejtësisht, pasi ne do të udhëheqim me nder dhe profesionalizëm. Ne kemi marrë nga një mijë aktivistë të partive oponente përkrahje duke na thënë se do na përkahin maksimalisht neve në zgjedhjet e 15 Tetorit.”