Plaçkitet një fëmijë 10 vjeçar në Shkup

Një fëmijë dhjetëvjeçar është plaçkitur dje në “Kej 13 Nëntori” në Shkup.

Ministria e Brendshme tha se dje në 19.10 në Njësinë për informim dhe komandim në Shkup, GM.(45) nga Shkupi ka denoncuar se në të njëjtën ditë rreth orës 17.40 në rrugën “Kaj 13 nëntor” dy persona të panjohur kanë tentuar ta grabisin djalin e tij dhjetëvjeçar.

MPB-ja ka informuar se po merren masa për të qartësuar plotësisht rastin.

TAGS