Porsche do të lansojë këtë super-veturë së shpejti

Porsche do të lansojë këtë super-veturë së shpejti

Në pistën e Nurburgringut të Gjermanisë, është parë një Porsche me shumë pjesë të kamufluara, por që besohet të jetë 911 Carrera GTS i ri, transmeton Telegrafi.

Automotive Mike ka arritur ta regjistronte nga afër, derisa lëvizte me shpejtësi nëpër pistë, ndërsa vërehej një tendosje e madhe e rrotave për asfalti.

Deri më tani, nuk mund të thuhet sigurt nëse është pikërisht gjenerata e katër e Carrera GTS, por zakonisht ky model e zinte këtë pozitë në mes Carerra dhe Carrera S, si dhe tjetrit shmum më të fuqishëm GT3.

Stili i grillit, pjesës më të lartë ku vendoset tabela, si dhe ndryshimi i linjave ën pjesën e përparme, lënë të kuptohet se është pikërisht Carrera GTS.

Kjo veturë pritet të lansohet së shpejti, pasi zyrtarë nga Porsche kanë bërë të ditur se gjithçka është gati dhe mund të lansohet brenda një kohe të shkurtër.