Premier League me një lajm të madh për tifozët

Premier League me një lajm të madh për tifozët
Tash esht Koha

Pas një ndalese të detyruar dymujore, kampionatet kryesore europiane do të rifillojnë. Bundesliga ia ka kaluar të gjithëve me një muaj, duke parë se Seria A do të kthehem më 20 qershor dhe pak ditë më përpara do të jetë radha e La Liga-s dhe Premier League.

Ndeshjet e mbetura do të luhen me dyer të mbyllura, por mbetet për t’u kutpar se çfarë do të ndodhë sezonin e ardhshëm. Gjithsesi, në Angli kanë besim se në sezonin 2020/21 tifozët do të kthehen në stadium.

Këtë e ka thënë drejtori ekzekutiv i Premier League, Richard Masters, për Sky Sports:

“Askush nuk e di se për sa kohë ndeshjet do të luhen pa tifozë dhe është e drejtë që të merren masa sigurie. Gjithsesi, Premier League ëshhtë optimiste në lidhje me faktin se skuadrat do t’i shohin përsëri tifozët e tyre në stadium”.

MEDIAL.mk

Tash esht Koha