Procesi i votimit në Komunën Qendër

Procesi i votimit në Komunën Qendër
Tash esht Koha

Në qendrën e votimit, pranë shkollë fillore Kole Nedellkovski në Komunën Qendër procesi i votimit po zhvillohet qetë dhe pa incidente.

Vendvotimet janë hapur në kohë, pra në ora 07:00 dhe i gjithë materiali zgjedhor ka qenë i dorëzuar me kohë.

Qytetarët për Televizionin Alsat thanë se procesi i votimit ka qenë i qetë dhe se nuk kanë hasur në probleme.

Edhe pse ende është herët, në këtë qendër votimi shihet një numër i konsiderueshëm i qytetarëve të cilët realizojnë të drejtën e tyre të votës.

Loading…

Tash esht Koha
TAGS