Prokuroria Speciale: Aq padi do të aktivizojm, sa Ivanovi s’do të mund t’i amnistojë!

Prokuroria Speciale në Maqedoni është kategorike se presidenti maqedonas, Gjorge Ivanov  nuk do të ketë mundësi që të amnestoj të gjithë të dyshuarit për veprat penale në Maqedoni.

Zëdhënësja Ristovska shtoi se, PSP ka detyrë ligjore të vazhdojë me punë dhe nuk ka vend për brengosje dhe se ne do të vazhdojmë me punë dhe do të kërkojmë konfiskim të pasurisë së marrë ilegalisht nga personat në fjalë.

“Asnjë person nuk mund t’i ikë drejtësisë, do të jep llogari dhe do të kthejë atë që e ka marrë”, tha Ristovska.
Në konferencë për shtyp të Prokurorisë Speciale Publike marrin pjesë më shumë përfaqësues të huaj diplomatikë në vend, mes të cilëve edhe ambasadorët e Gjermanisë, Britanisë së Madhe dhe të Italisë, Kristine Althauzer, Çarls Garet dhe Ernesto Beleli.