Protestë para Ambasadës së Francës sot në Shkup

Kryesore | Publikuar më 11.01.2017 në ora 10:40

Protestë qytetare do të mbahet sot, me fillim në orën 11:55, para Ambasadës franceze në Shkup në mbështetje të Kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj i cili javën e kaluar u arrestua në Francë.
Shqiptarët sot do të solidarizohen me figurën emblematike të UÇK-së, Ramush Haradinaj dhe do të kërkojnë lirimin sa më të shpejt të tij.