Protestë para Qeverisë, kundër ndotjes së ajrit

Protestë para Qeverisë, kundër ndotjes së ajrit

Një protestë e re kundër ajrit të ndotur do të mbahet sot(e diel) para Qeverisë.

Protesta pritet të fillojë në orën 12 dhe organizohet nga qytetarët që bëjnë thirrje për masa përmes rrjeteve sociale.

“Në vitin 2000, qeveria britanike na dha një furrë me mbeturina mjekësore që nuk i plotëson standardet e BE-së dhe nuk siguron mbrojtje kundër toksinave të djegies. Ky motor me djegje nuk filtron gazrat dhe toksinat që shkaktojnë kancer dhe shumë çrregullime të tjera “, tha deklarata e rrjetit shoqëror të Facebook në një deklaratë./Almakos