Protestuesit depërtojnë para Qeverisë, kalojnë kordonin policor

Protestuesit kanë arritur që të afrohen para Qeverisë, pasi që njësitet speciale janë tërhequr.

Turmat e mëdha i bën thirrje policisë që të tërhiqet dhe të lejojë ata që të vazhdojnë drejt Qeverisë.

Paraprakisht, lideri i partisë Dinjiteti, Stojançe Angelov kërkoi nga njësitet speciale që të tërhiqen dhe ti lejojnë qytetarëve të shprehin të drejtën e protestës.

Tani për tani një turmat e protestuesve janë pranë Qeverisë.