PSP: Jemi të gatshëm t’i dorëzojmë lëndët Prokurorisë Publike

PSP: Jemi të gatshëm t’i dorëzojmë lëndët Prokurorisë Publike

Prokuroria Speciale Publike në faqen e saj të internetit ka publikuar një njoftim përmes të cilit njofton se është e gatshme t’i përgjigjet shkresës së Joveskit dhe menjëherë t’i dorëzoj lëndët Prokurorisë Publike.

The post PSP: Jemi të gatshëm t’i dorëzojmë lëndët Prokurorisë Publike appeared first on ALSAT-M.