Pyetja më e shpeshtë në lidhje me shërbimin e ri televiziv të Apple

Pyetja më e shpeshtë në lidhje me shërbimin e ri televiziv të Apple

Apple TV Plus do të jetë shtëpia për programimin origjinal të Apple duke filluar këtë vit. Kompania ka tërhequr disa nga talentet më të mëdha në Hollywood, përfshirë Steven Spielberg, Oprah Winfrey dhe J.J. Abrams, për të krijuar dhe prodhuar drama, dokumentarë dhe komedi për Apple TV Plus, transmeton Indeksonline.

Apple ka njoftuar se mbi 20 shfaqje origjinale të ndryshme do të vijnë në Apple TV Plus, por ende ka dy detaje kryesore që ne nuk i dimë: datën e lansimit dhe çmimin e saj.

TAGS