Qentë endacak, ende paraqesin rrezik për qytetarët (Video)

Qentë endacak, ende paraqesin rrezik për qytetarët (Video)
Tash esht Koha

Qentë endacak vazhdimisht janë duke paraqitur rrezik për qytetarët në vend.

Lexuesit e Telegrafit kohë pas kohe dërgojnë video ku shihen dhjetëra qenë endacak, të cilët sulmojnë por edhe frikësojnë qytetarët në rrugë.

Një video e tillë ka ardhur sërish në redaksinë e Telegrafit, ku në qytetin e Prizrenit diku në orët e vona të natës, një tufë qensh endacak vrapojnë pas një veture.

Telegrafi ka raportuar edhe më herët për problematikën e qenve endacak, mirëpo edhe pse një projekt i financuar nga Qeveria e Kosovës, buxheti i së cilës kishte kaluar në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës (AUVK), ka përfunduar gjendja në terren nuk ka ndryshuar. /Telegrafi/

Tash esht Koha
TAGS