Qindra thika e boksa hekuri të tregtisë së ndaluar, konfiskohen në Tregun e Gjelbër

Qindra thika e boksa hekuri të tregtisë së ndaluar, konfiskohen në Tregun e Gjelbër
Tash esht Koha

Policia e Kosovës ka njoftuar për disa konfiskime që u bënë në tregun e gjelbër.

“Gjatë kontrollës së realizuar për tregti të ndaluar ne tregun e gjelbër në Prishtinë, së bashku me autoritetet kompetente, janë kontrolluar disa lokacione-tezga, ku janë gjetur dhe konfiskuar 13 shufra metalike, 461 thika të ndryshme dhe 25 boksa hekuri”, thuhet në raportin policor.

Me vendim të prokurorit rastet janë proceduar në procedurë të rregullt.

Tash esht Koha